Üstad işletmeleri gezen birisi olarak sen onlara gittiğin zaman altın da satsan sana pazarlamacı/satıcı gözüyle bakıyorlar. 1000TL. ye yaptığın bir işi işletmenin ayağına gidip 500TL.ye teklif et %99 almıyor. Ads üzerinden 1000TL.lik işi 1500TL.ye yapıyorum diye teklif et %70 alıyor. %30 luk fark, sitenin tasarımı, kişinin aradığını bulması ve verdiğin teklifin piyasadaki karşılaştırması olarak düşünebilirsin. Müşteriyi ayağına çekmen gerekli. Ancak bu sayede hakettiğin parayı alırsın. Bu konuda nasıl ilerlerim diye soruyorsan ben NUSR-ET i örnek olarak gösteriyorum. Gerekirse 1 yıl sürünüp kendini tanıtman için uygun fiyatlarla iş yapman gerekebilir. Belki zarar bile edebilirsin ama sanal dünyada müşteri, müşteri getiriyor.
En iyi reklamlardan biri müşterinin yakın çevresi hocam haklısınız bilakis küçük reklam bütçeleri ile getirisi olur mu dersiniz. Sosyal medya reklamlarından anlıyorum ama adsense için reklamveren pozisyonunda bulunmadım hiç.
Merhabalar hocam, her bölgede algıyı ilk değiştiren kazanır, bulunduğunuz bölgede bir işletmede gerçekten bir başarı kazanın, sonra telefon aramalarının keyfini çıkarın. En büyük yanılgı bizim sektörde kendi işine gerekli değeri göstermemektir. Gerekli mentörlük ve danışman çalışmalar için Nivrasyon Social bayiilik fırsatlarını incelemenizi tavsiye ederim.
Bayi durumunu inceledim hocam, sitem vs. var birçok şey hazır yani sadece müşteriye ihtiyacım var. Bu bağlamda bir ortaklık düşünürseniz ben varım.
Henüz birkaç aydır iş yapabildiğim için bütçem kısıtlı hocam aklıma gelmisti ama aylık ortalama ne kadar bütçe ile sonuç verir bir bakmak lazım. Teşekkürler.