cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı düşünceyi sattığım Youtube kanalı fiyatı için biri söylemişti sözde bilmem ne network sahibiymiş boş beleş konuşuyordu özelde. Bilmem kaç ayda amorti eder falan. Şuranın sahibiyim buranın sahibiyim diyor şimdi ifşa etmeyeceğim. Ona dert anlatmadım adamdan bile saymadım ama sana anlatayım dostum. Sen şu anki haline o parayı vereceksin diye. 2.5 yıl boyunca aralıksız aynı getiriyi getirmeyecek. Şimdi 1 kazanıyorsa 2 ay sonra belki 3 kazanacak belki 5 kazanacak sen daha 1 sene olmadan amorti edeceksin. Güncel ve sürekli kazanan bir sistem yapmak zor. Yapıldıysa da adam emeğinin karşılığını isteyecektir. Var bazıları öyle abartan. Ama 2.5 sene de amorti eder dediğin genellikle bir aksilik olmazsa çok daha kısa sürede ödediğin paranın karşılığını veriyor.
Hocam benim kimsenin emeğine birşey diyecek halim yok siz bu işleri benden iyi bilirsiniz ama sizde hep gelir getirecek yönden bakıyorsunuz. Diğer ihtimalleri düşünmüyorsunuz. Diyelim siz kanalı bana sattınız ben aldıktan bir süre sonra sebepsiz yere kapandı veyahut gelirleri çok uğraş emek vermeme rağmen düştü. Biliyorsunuz günümüzde sebepsiz yere ban yeme veya hit düşmesi olacak şeylerden. Peki benim zararım ne olacak? siz o kanala okadar emek veriyorsunuz peki bizim parayı kazanmak için verdiğimiz emeğe bakmıyorsunuz. Bizede para gökten yağmıyor hocam 🤗