Merhabalar, instagramda 35K sayfamızda mizah gönderileri, hikayemizde ise sitemizde yayınladığımız operatör kampanyalarını ve teknolojik yararlı şeyleri paylaşıyoruz. 1-2 gün önce sitemiz izin verilemeyen bağlantı olarak tanımlandı, sitemizin linki biyografideydi ve kaldırmadan like yorum vs. işlem yapamıyorduk. Asıl konu ise gönderilerimiz ortalama 1-1.5 like alıyor 100-500 kaydetme alıyor yorumlar ortalama 20-30 geliyor, erişim 5k-10k arası değişiyor. 10 K gösterimden neredeyse tamamı ana sayfadan geliyor açıkçası keşfete düşmüyoruz. İnternetten araştırdık ve shadow ban yediğimizi düşünüyoruz. Shadowban yediğimizi açıkca gösteren bir site varmıdır ve bu keşfete düşmeme sorunu nasıl ortadan kalkar? Sorun bildir yaptım kaç kere ama düzelme olmadı.
Reklam olmaması adına sayfayı paylaşmıyorum.
Hocam, sorunuzun cevabı şu. Site felan uğraşmayın. Bir paylaşım yapın. Paylaşım üzerine girdiğiniz herhalde bir hashtag'e tıklayarak hemen yeni gönderiler bölümüne bakın. Paylaşımınız orada gözükmüyorsa ban yemişsinizdir. Bende yaklaşık 1 gün önce ban yedim. Paylaşım yapmayı kestim. Bakalım düzelir mi.