yaklaşık 6 aydır aktif olarak kullanıyorum ve kendilerinden çok memnunum bende teknik destek çok iyi bazı firmalar yazılım bilmeyen arkadaşlar olduğunda yazılımsal hatalara müdahele etmezken onlara bile müdahele ediyorlar kendi yakın arkadaşlarımdan biliyorum
ben 3 gb disk alanlı sitemi farklı bir hosting firmasından hosting aldım, firma r10.net'te isim yapmış yeni bir firma taşıdılar sitemi ve hiç açık kalmadı aktif hale getirdiler bu sefer wp-admin çalışmadı, sonra calı destekten kendilerine yazdım yazılımcınıza başvurun dediler, bende kendileri bu cevabı verince ben hizmet alamadım ki sizden taşımadan önce sorunsuzdu taşıdınız bu sorun oldu dedim ilgilenmediler, sonra çekinerek odeaweb.com firmasına ticket açtım ve kesin taşımazlar dedim içimden ama kendileri aynı dakikalar içinde aynen bu gec saatlerde dönüş yapıp bana direk tabiki dediler ve taşıdılar diğer firmada wp-admin çalışmadından odeaweb taşıyınca onlardada çalışmadı, kendilerine destek talebince wp-admin'e ulaşamıyorum dedim bana direk sorunu çözdüler ve yazılımcıya başvurun bile demediler o yuzden herzaman rahatlıkla farklı firmalardan hizmet alıyorken sığınmak için kafam rahat olsun diyorsa insanlar kesinlikle bu firmayı denemeliler, gerçekten sorun yaşamadan hizmet alırlar.
35 siten arasında gelirli siten varsa talibim 😊
Hocam gelirli sitelerim var ama satma yapmıyorum çünkü tanıtım yazısı gibi hizmetler veriyorum, teşekkür ederim teklifiniz için