hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de aynı şekilde kendilerinden oldukça memnunum. Bugün forumda bir arkadaşa sunucu aldık. Yarın başka bir arkadaşa daha alacağım inşaAllah. Hediye bile verdiler ☺️☺️ teşekkürler @odeaweb;
ben bu firmayla ilk çalışmaya başladımda kesinlikle olumsuz düşünüyordum, hata yaptımda dedim, ama kendilerine diğer firmalarda hosting sürelerim bitince daha önce 4 5 bugunda 10 tane sitem için taşıma ricasında bulundum hemen kendileri 5 dakika sonra tickete cevap vererek memnuniyetle yazdılar, bu yüzden kendileri ücret talep etmeyince bende teşekkür olarak hem konularına yazıp hem de ticaret puanı daha yeni vererek, teşekkür etmeyi borç bildim. Bu firma diğer yanı şu daha önce ismini vermediğim bir firma sitemi taşıdı ve 3 günde cpu ile kapattı ve kendilerine yazdımda hemen bir yazılımcı dediler yardımcı bile olmadılar, bu dediğim ismini vermediğim firma hemde r10.nette çok iyi isim yapan bir firma. Odeawebe taşıttım ve kendilerine sitemin wp-admin açılmadğını ticket attım ve anında çözdüler sorunu yazılımcaya başvurun bile demediler. Bu firmayla bence site hakkında pek bilgisi olmayan insanlar kesinlikle çalışsın çözüm sunuyorlar her konuda