Kimse teşekkür etmek zorunda değil.
Arkadaşın duymak istediği bu değildi.
Bir kaç gündür siteme yoğunluk veriyorum ve sürekli olarak düşecek domainleri takip ediyorum ayrıca birde geniş olarak analizlerini yapıyorum. Ama harbi harbi araştırıyorum v.s forumda konudan görüp alanlar, projeye dökenler v.s oluyor görüyorum vallaha billaha çok mutlu oluyorum insanlarla bişeyler paylaşabiliyorum faydalı olabiliyorum diye ancak bazen insanın gururu okşanmak ister ki şevke gelsin yaptığı işi dahada iyi yapsın devamını getirsin. Elbette benim konum dışında da görenler kendi başına araştırma yapanlar v.s vardır onları tenzih ederim ve özür dilerim fakat sadece benim içinde değil bazı kıymetli hocalarımızda bazı konularda araştırma yapıyor ve burada paylaşıyor ama kaynak link vererek ama vermeyerek. Bence bir teşekkür zor olmamalı mesela ben yaklaşık 1 liste için 3-4 saat harcıyorum konu açıyorum diğer konular arasında kaybolup gidiyor bakıyorum konuya mesela 1k kişi bakmış yorum max 5 ne var 1 teşekkür yazsanız hem konu üstte kalsa hemde biraz mutlu olsam
Neyse içimi dökmek istedim bazı hocalar topa tutacak eleştirecek kimse sana teşekkür etmek v.s zorunda değil kimse sana zorla yaptırmıyor v.s yapma gibi şeyler yazacak ama kendilerine alıştığımı da belirteyim
Emeğinize sağlık yılmadan devam edin kazanan siz olacaksınız.