Style adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba; şikayet konuları ile ilgilenen moderatörlerden biri olarak yanıt vereyim;

Konunuzu Dün, 16:54:20 oluşturmuşsunuz. Bugün Cumartesi ( hafta sonu ) ve bizler burada arkadaşlarında dedikleri gibi herhangi bir maaş almamak ile birlikte ne zaman müsaitsek o zaman seve seve konuların hepsi ile ilgileniyoruz. Gün oluyor bir günde 20 şikayet konusu kapatılıyor, gün oluyor 1 tane. Örneğin ben dün geceden beri önce kendi çocuğum için, daha sonra yeğenim için hastanedeydim ve eve gelir gelmez R10'a girip bu konuyu gördüm son açılan konularda. Yine şikayet konuları ile ilgilenen Erhan moderatör yeni dayı oldu ve şehir dışında, ilgilenemiyor şu anda.

Evet haklısınız insanlar bir sorun yaşadıkları zaman hemen, anında çözülsün isterler. Ama mahkemeye gitseniz dosyanızın kabulü 2 ay sürüyor, hakime çıkıp neden 2 ayda kabul ediyorsunuz diyebiliyor musunuz? Forumu birlikte güzelleştirmek adına bu şekilde değil de biraz daha empati ile yaklaşırsak hepimiz için güzel olur.

İyi forumlar, geceler
Çok çok haklısınız. Tam olarak neden açtığımı PM'de belirttim tekrardan kusuruma bakmayın.