Merhaba arkadaşlar,
Film tanıtım sitesinin haber bölümü için editör aramaktayım. Girilecek içerikler tamamen özgün bir şekilde yazılmalı ve haber niteliği taşımalıdır. Her film için en az bir adet yine mümkün mertebe özgünleştirilmiş şekilde resim girilmelidir. (Öne çıkan görsel). Ek olarak girilen habere göre resim sayısı yükselebilir. Örnek vermek gerekirse
x filmi için yeni poster yayınlandı öne çıkan görsel o poster olmamalı. Haberler tanıtım makalesi vb. içerik olmadığı için kelime limitinde tutulmamalı. Bir haber 1000 kelimede olabilir 100 kelimede olabilir. Haftanın 7 günü günlük 4 içerik girişi yapılmalıdır. Öncelikli olarak Sinema ile alakası yüksek kişilerin irtibat kurmasını isterim. Ödeme ayda 3 defa her 10 günde bir yaparım. (Ayın 5.15.25 tarihlerine tekabül eden günler). Daha önce forumda bu işimi
@Milano (izinsiz etiketlediğim için kusuruma bakma) nickli arkadaşım yürütüyordu. Ama özel sebeplerinden ötürü bir süre önce işi bıraktı. Site tanıtım sitesi olduğu için içerik girişi oldukça zaman alıyor ve haber bölümü açıkta kalıyor. İlgilenen arkadaşların fiyat tekliflerini ve varsa daha önceki referanslarını bekliyorum.
Dizi ve film alanında çok içerik ürettim aynı zamanda sıkı takipçisiyim. İş verilmedi ise detaylar ile PM alabilir miyim?