peki bu duruma ne diyorsunuz
Niye olmasın hocam?
Bugüne kadar kandırılmadıkmı hep?
Bir düşünün.
Dünyada tekel olmuş xx kökenli bir firma bulaşıklarınızı elde yıkamayın su tasarrufu yapın diye bulaşık deterjanı reklamı yapıyorsa, bizi düşündüğü için mi?
Krizi fırsata çeviriyordur
Su olmazsa bulaşık makinesini nasıl satacaklar? Pazar küçülür

ama sizin teoriniz çok daha mantıklı.
O da doğru
Günün birinde su biterse yine parası olan rahatça içer. Para da o dönemlerde oldukça değersiz olacağı için altın ile alınabilir olur sanırım.
Gerçi bizim ülkemizin insanı susadığında kolayla dindiriyor susuzluğunu.
Ekmek yoksa pasta, su yoksa kola için
Sigara paletlerine uyguladıkları yeni ve harika tasarımı, o dönem gelince (ki inşallah gelmez) pet şişelerin üzerine " Yavaş için az için, önce yaşlılar ve çocuklar" gibi ibareler koymazlar inşallah

Zira doğayı kirletiyor diye poşeti parayla satıp, doğanın içinden geçen termik santrallere filtre taktırmayan bir ülkede yaşıyoruz. Elektriği kaçak kullananları bulamayıp, faturalarda ise buyrun biz hırsızı bulamıyoruz ama faturasını siz ödeyeceksiniz diyip kaçak kullanım bedeli yansıtan bir ülkede yaşıyoruz. I like it.
Haklısınız sonunda kadar
Türkiye'de su insanların susuzluktan öleceği şekilde tükenmez. Ama suya erişim aşırı pahalı hale gelecektir. 3 tarafın denizlerle çevrili, ortalama yüksekliği 900 metre olan bir ülkesin. Dağlarında buz kar bitmez, denizlerinde su bitmez. Sadece tuzluyu suyu arıtmak, ya da suyu taşımak için harcanacak devasa enerji yüzünden su pahalı bir hale gelecek. Yani o kadar pahalı hale gelir ki tekstil fabrikaların su giderlerini karşılayamaz, çiftçin tarlasını sulayamaz hale gelir. Ama susuzluktan ölmek diye bir şey söz konusu değil.
Hocam ne kadar pahalı olursa olsun biz bunu içmek zorundayız içmezsek ölürüz. Altın fiyatı dahi olsa alıp içilecek 4 gün içmezsen diğer tarafta içersin
Maden suyunun asitini alırız içeriz
20 Yıl sonra A haber: Günde 2 litre değil 50 ml su içmek ömrü uzatıyor
Ben bir çözümü bulunacağına inanıyorum. Tabi ki bu çözüm fakir Afrika ülkeleri gibi ülkelerinin değilde güçlü ve zengin ülkelerin başına geldiği zaman olacaktır. İnsanoğlu yumurta kapaya dayanınca bir çözümünü bulur.
Bende bir çözüm olacağını düşünüyorum tabii ki ama ya bulunamazsa? O kadar tuzlu suyumuz var