Ben dahil birçok üye özellikle forum dışı işlemlerde dolandırıldık.
Ya çok fazla iş vereceğim deyip aceleye getirip işi yaptırıp para vermediler ya da var olan hizmeti çok uygun gösterip para alıp kaçtılar.Veyahut başka şeyler ile oldu
Genelde forumda yüksek ticareti olan kişilerin profil ss alıp kullanıyorlar bir şekilde yada ben su kadar yıllık forum üyeliğim var diyorlar (5 yıl üstü diyor %80 d0llandırıcı karşıma çıkan tüm olaylarda 7 8 9 11 yıllık forum diyorlardı (
Forum ne kadar gelişsede bazı önlemleri kendimiz almalıyız mesala ben forum dışı yazan son 1 aydır herkese onay yapalım diyorum.
Karşı tarafa saçma sapan birseyler yazıp atıp aynısını atmasını istiyorum.
Burada ya şimdi atamam aksam atayım gibi bir tepki çıkıyor veya forumda banli hesabını atan ya da davetiye isteyen çıkıyor.Bunu şu ana kadar yapan 2 üye gördüm yazdığımin aynısını 1 2 saat içinde attılar çoğu bunu yapamadı
Bunu herkeste yapabilirsiniz sadece 3 5 dk alıyor ucuz olmasına , cok is vereceğim demesine atılan profil ss forum üyeliği yaşına kanmayın.Bazıları internet rasgele o iş ile ilgili bir site adresi atıp benim falan diyorlar burada siteye girin numara var mı diye bakın yoksa sitedeki numaralardan arayıp sorun
Bunlar kısa zaman alıp sizi koruyacak bazı önlemler bu gibi durumlarda sizdevarsa önlemleriniz ekleyin konuşalım
Bugün yine az daha para gidiyordu ama akıllardım ucuz yırttım bu sekilde artık bunu yapın whatsapp tekegram skype vb yazan muhtemelenbunu yapmasam forum dışı şikayette dolandırıldım konumu okuyor olacaktınız 😊
Bunlar başıma gelenler paylaşmak istedim