Cepteteb Bonus ve Ykb World Eko kullanıyorum.
Teb yurtdışı ödemelerde büyük şirketler (Amazon,aliexpress,google) harici sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden tr alışverişlerinde ağırlıklı kullanıyorum. Genel olarak fena değil fakat elinizde Garanti bonus varsa onu kullanmaya devam edin. Bonus programının ana bankası Garanti olduğu için tüm kampanyaları kapsıyor. Teb, Denizbank gibi bankalar üvey evlat gibi kalıyor, her kampanyadan gözünüz kapalı yararlanamıyorsunuz. Ne yapın ne edin Garanti Bonus kartı elinizde tutun sonra pişman olursunuz.
Ykb World Eko ise hem aidatsız hemde internet alışverişlerinde aidatlı kredi kartlarının tüm taksit sayılarından yararlanıyor. Sadece fiziksel mağazalarda taksit sayısı aidatsız olduğu için düşük kalıyor. Eğer internet alışverişlerinde taksit olayı sizin için daha önemliyse kesinlikle bu kartı öneririm.
Kart aidatsız olmasına rağmen Hepsiburada üzerinden Monitör, ütü, televizyon vs. bir sürü ayrı ayrı taksitli alışveriş yaptım hepsinde vade farksız en üst taksitten(9) yararlandırdı.
Ayrıca World programı son zamanlarda bonus vs. tüm rakiplerinden daha fazla taksit atağı yapıyor.
Garanti Bonus`u elinizde tutup yanına birde World kart eklerseniz sırtınız kolay kolay yere gelmez.