Şimdi dün gelmiş bir yönetici buradaki polemiğe giden mesajları silmiş bizde foruma dalmışız konu kapanmış gitmiş yönetimin polemik mesajlarını sildigini göre göre 24 saat sonra gelip beni etiketleyip polemiği tekrar ateşleme derdindesin. Kisa ve net cevap verip gidiyorum tekrar alintilayip Bilgi sahibi değilsin vs diyorsun amacın nedir vayyyy sen haklısın süper bravo hadi herkes seni.alkislasin bak bende bilgi sahibi değilmişim yuhhjh tü kaka bana. Oldu mu egon tammam mi müsade var mi, normal hayatıma dönebilir miyim. Yoksa yine alintilayip 3-5 laf daha sokasin mi var?
Sizin öfke probleminiz var teşhis koyma haddine sahip değilim ancak iyi bir gözlemci olarak bunu görebiliyorum... Bu sorununuzu umarım en kısa sürede aşarsınız. Şu dediklerinizin hiç birisini yöneltme tenezzülünde dahi bulunmam. Polemiğe giden yorumlar neler, hangileri silinmiş dikkat etmedim bile. Sizi tekrar etiketlememin nedeni bugün bu haber çıktı direk aklıma siz geldiniz. Neden siz geldiniz biliyor musunuz? Bir dediğinizin bir dediğinizle uyuşmayacağını tahmin ettiğim için

Dedim ki etiketleyeyim ve sorayım ki soruş şeklimde de art niyet yoktu. Direk size bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz dedim. Bana sert tepki ile neyi yarıştırdığımızı sordunuz. Bir dediğinizin bir dediğinize uymuyorken hala tartışma çıkarmak gereksiz. Yanılmışım diyebilmek bence çok büyük bir onur. Bunun farkında olabilmek asıl olay. Kötü bir amaç yok ortada. Bu konudan ders alın yeterli