Yukarıda diyorsunuz ki, Yeni Zelanda da ki abojinler bile ''yanlışlıkla hem de kendi başkenti üzerinde yolcu uçağına füze atmaz'' Şimdide diyorsunuz ki ''İran'ın açıkladığı gibi bu bir kazadır.'' Yok birşey yarıştırmanın gereği yok da, öyle bir konuştunuz ki yukarıda Kanada'nın 5. dünya ülkesi olduğundan girdiniz, Yeni zelanda da abojinlerin kazara dahi olsa füze atmayacağından çıktınız

Fikir üretmek güzeldir ancak, bir konuda fikir üretirken bilgi sahibi olup olmadığınızı da bilmek gerekir

Bilgi sahibi olmadan hiç bir konuda kesin ve net konuşmamak gerek diye düşünüyorum
Şimdi dün gelmiş bir yönetici buradaki polemiğe giden mesajları silmiş bizde foruma dalmışız konu kapanmış gitmiş yönetimin polemik mesajlarını sildigini göre göre 24 saat sonra gelip beni etiketleyip polemiği tekrar ateşleme derdindesin. Kisa ve net cevap verip gidiyorum tekrar alintilayip Bilgi sahibi değilsin vs diyorsun amacın nedir vayyyy sen haklısın süper bravo hadi herkes seni.alkislasin bak bende bilgi sahibi değilmişim yuhhjh tü kaka bana. Oldu mu egon tammam mi müsade var mi, normal hayatıma dönebilir miyim. Yoksa yine alintilayip 3-5 laf daha sokasin mi var?