Hocam alexa değerleri çokta dert edilecek değerler değil. Son zamanlarda trafikten ziyade bounce rate den besleniyor. Günlük 12 hit alıp alexa değeri 14.300 olan sitelerde çalışmışlığım olduğu için çok dert etmeyin derim.
Onun dışında oluşturduğunuz içeriklerin bazıları çok kısa, bazılarındada anahtar kelime hedeflemeleri yanlış. Muhtemelen anahtar kelimesi yapmadan paylaşım yapıyorsunuz.
Site hızları gtmetrix üzerinde ne düşük ne yüksek ortalama diyeyim. Detaylıca bir tarama yapmadım ancak site üstünden göz gezdirme ile söyleyebileceklerim bunlar.
Detaylı bir SEO çalışması yaptırmayı düşünürseniz A'dan Z'ye site taraması, rakip analizi, kelime analizi vs vs ihtiyacınız doğrultusunda bir paket çıkarıp yardımcı oluruz.