Kobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu hocam Allah aşkına Bounty, Globus, OynaKazan, Hadi bunlar koca şirketler. gerekli izin ve belgeleri alıyorlar. Çekiliş veya ödül dagıtımı için sizden belge istediler mi ? Gönderdinizmi ? göndermedi iseniz isterlerse ne vereceğiz bilginiz varmı _ ?

ben alıcı olarak soruyorum satış konusu kirletmek ile ne alakası var ? Özelden yerine buradan soruyorum ki herkese fikir olsun diye.

10k bütçe ile oyun satıyorsunuz bırakında soralım bu soruları. son olarak sağdan solma duyma ile değil tecrübe edilerek sorulmuştur bu sorular. Bu sektörde bir tek siz yoksunuz.

hayırlı satışlar hayırlı forumlar
sinirlenmeye gerek yok bu arkadaşın söyledikleri doğru.
ödül para hediye veren bi uygulama yapmak için şirket olmak ve bunu dağıtmaya izinli olmak belge ibraz edebilmek gerekir.
yukarıda belirtilen 4-5 uygulama dışında kalan ve bu şartları yerine getirmeyen bütün uygulamalar eninde sonunda patlar.
şunuda eklemek isterm kullanıcı o veya bu şekilde ödül hediye para alıyorsa o uygulamada bırakın ödüllü reklamı normal reklam bile sıkıntılı.
bu forumda daha önce 2-3 kez okudum admob butür uygulamalara reklam yerleşimine izin vermiyor. teşvik amaçlı yada kullanıcılar destek olma amaçlı tıklama yapar riski ile engelleniyor.