Öncelikle benim bi yardım talebim vs yok onu belirteyim sadece konu ve açıklamalarınız dikkatimi çekince okudum.
Açıkçası pek mantıklı ve sağlıklı bir açıklama sunmuyorsunuz.
"Herkese verirsen yöntem google tarafından kapanırsa ne olacak " buraya çok güldüm ne yalan söyleyeyim. Çok güven verdiniz bu sözünüzle

İster tw ile bağlanın ister yöntemi söyleyin ama belirli bir süredir üye olduğunuza göre bilirsiniz ki
kimse kimseye sitesini söylemek istemez. Kimse para kazandığı sisteme ortak istemez. Bunu herkes gibi siz de bilirsiniz.
Peki siz siteye bakınca ne değişecek. Bunu açıklamak yerine tuhaf tuhaf ve bozuk üslupla kahvehane muhabbeti yapıyorsunuz.
Burası bir forum elbet sizi takdir eden kadar eleştiren de olacaktır. Kaldıramıyorsanız eleştiriyi konu açmayın bu kadar basit.
Eğer açtıysanız da eleştiriye mantıklı cevaplar sunarsanız diğer arkadaşların da katkı sunarak bir sonuca gitmesine vesile olursunuz.
Geçen de bi arkadaş açmıştı her türlü eleştiriyi gayet kibar bir şekilde cevaplayarak beraber güzel sonuçlar elde edebiliriz diyordu ve çok güzel sonuçlar elde etti.
İnsanların da para kazandıkları site konusunda size veyahut bir başkasına güvenmemesi gayet normal.
Eğer hayrına bi iş yapıyorsanız usulüne uygun yapmanız yardımcı olacağınız arkadaşlar açısından da olumlu karşılanacaktır.
Başka bir niyetle yapıyorsanız orası da sizin ve size güvenecek arkadaşların sorunudur.
İyi çalışmalar.
Haklısınız, yok eleştiri kabul edilir de ne bileyim, langur lungur, benim vadetmediğim şeyleri gelip söylemesi insanı sinirlendiriyor. Neymiş, isteyene ben verecekmişim de öyle demişim. Adama diyorum burada çalışma yapılacağı söylendi sadece kimseye birşey verilecek diye taahhüt de bulunulmadı diye, yok diyor
Yine haklısınız, ben kimsenin hesabına girmek de istemem zaten o kısmı kendilerinin yapmasını rica ediyorum hep. İnanın cebimden para çıkıyor bu işi yapmak için ama kimseden para vs. talep etmeyeceğim, sırf millete işe yarasın diye hayrına konu açtım, eğer 5-6 kişi de daha olumlu sonuç görürsem ne âla. Zaten sitelerini görmemi isteyecek ve bana güvenecek adamlar yazsın isterim ben de. Yani ben başkasının sitesini göreceğim de kopyalacağımda vs. pek o taraflarda işim olmaz ki zaten site yapan bir insan değilim. Benim işim farklı adsense ile ilgili.