Merhabalar oncelikle herkese. 19 Yaşındayim Qnkara Univerditesi SBF de hazirlikts okumaktayim. Bundan yaklaşık 1 ay once 14 senelik bilgisayarim ile birlikte makale yazma isine kalkistim , gayette yapiyor ve cep harçlığımı cikarabiliyordum.
Yaklasik 4-5 gun once bilgisayardan once bir yanik kokusu geldi ve sonra da bilgisayar bir anda kapandi. Ne yaptiysam , ne kadar canlandirmaya calisirsam calisayim, bilgisayarimi canlandiramadim.

KYK dan da aldigim burs ile yeni bir bilgisayar almam oek mumkun gorunmuyor , ailemden uzakta babaannemlerle yasiyorum , cep harcligimi çıkardığım makale isine geri donebilmek icin, bir bilgisayara ihtiyacim var.

2006 yilindan beri bana eslik eden yadigar dostumu kaybettim. Eski sistem parcasi 10 -12 yillik olan sadece wordde olsa dahi açabilecek ve makale yazmama sahip olabilecek parcalari olan , ,cope atacaginiz, ama.dusuk ve eski de olsa calisacak bilgisayar parcalarini bana gondererek yardimci olabilecek var midir ? Fazlada gozum yok bana windows xp de olsa olur sadece word calistirsam benim icin yeterli , ogrenci oldugum icin maalesef herhangi bir bilgisayar sifir veya ikinci el alamiyorum. Gozden cikardiginiz değersiz olarak gordugunuz parcalariniz varsa , desteginizi bekliyorum.

Teşekkürler , iyi.aksamlar dilerim.