mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eminevim den çok ev/araba alan var sorunsuz şahsen tanıdıklarımda var ev be araba alan ama ileride nolur birşey diyemem

zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gibi bir sistemin reklamlarını yapmıştım ve eminevim ile de bir defa görüşmeye gitmiştim.. Olay şu bir kere peşinatsız diyorlar ama peşinatsız değil hiçbiri organizasyon yada hizmet bedeli adı altında katılırken birkaç bin tl ödeme alıyorlar. Ondan sonrada seni istediğin arabanın yada evin bedeline göre bir gruba yerleştiriyorlar atıyorum 20k lık bir araba alacaksın 350 tl'den kaç ay eder 57,5.. Biz 58 diyelim. 60 kişilik bir gruba dahil oluyorsun.. Her ay o gruptan kuru ile bir kişiye araba alıyorlar.. Kabaca mantıkları bu.. Güvenme meselesine gelince nette artı eksi olumlu olumsuz birçok yorum görmek mümkün.. Ancak aralarında köklü firmalar var uzunca zamandır sektörde olanlar sanırım onlar nispeten daha güvenlidir. Ama bu bir varsayım sadece en doğru bilgiyi ancak sistemde olan yada sistemle çalışmış birilerinden almak gerekir. Mesela bir de wowwo var taksitle araba satan bende onu merak ediyorum
eminevim var yakınımız da ama ismini de çok duyuyorum ama hiç içim sinmiyor. olmayan şeye para ödüyorsun ya ondan dolayı bir garip oluyor. O yüzden düşük bütçeli birşey almak istiyorum.