Mevcut asp tabanlı 4 yıllık sitemiz seo odaklı yapılmasına karşılık birçok detay atlanmış durumda, istediğimiz değişikler içinde sürekli işi yokuşa sürüyor mevcut firma.(linklerde _ kullanılmış, galeri resimlerine sistem otomatik rakam olarak isim veriyor (bunu değiştirmeyeceklerini söylüyorlar)resimlere alt metin kulanılamıyor vs vs .

Ben de yeniden mevcut siteyi komple güncelleyebilecek veya sıfırdan site yapacak web tasarım ve seo işini kendisine hırs edinmiş, bizim araştırıp talep etmemize gerek kalmadan bize önerilerde bulunacak profesyonel bir arkadaşa sıfrdan siteyi yaptırmak istiyorum. Birçok web tasarım firmasını kendi sitelerinin bile mobil hız skorunu 10/20/30 gibi rakamlarda görünce, direk eledim.

Seoya katkısı olacaksa Wordpress tabanlı olabilir.

Sitemiz sadece ingilizce olacak, eğer premium template kullanılacaksa dil değiştirmeye gerek yok.
Hedef bütün avrupa ülkeleri
Klasik kurumsal site, ürünler sayfası ve makale için blog kısmı olacak

Temel olarak istediklerim:
desktop ve mobil google insights hız skoru en az 90 puan olacak
+ olarak AMP kullanılabilir
İngilterede host edilip cdn uygulanabilir.
Site içi seo test skoru en az 90 olacak.
Google ads kalite skorunu etikleyecek bütün ayrıntıların düşünülmüş olması.

Dediğim gibi bu işi kendisine tutku edinmiş, işini zevkle yapan ayrıntıcı ve sürekli kendini geliştiren, isteklerimizi işi yokuşa süremeden yapan mümkünse biz istemden bütün ayrıntıları düşünen bir arkadaşla/ajansla çalışmak istiyorum.