selamlar.
bir çok hosting firması ile işlemler yapıyorum ve halen yapmaktayım. 2019 tarihinde odeaweb üzerinden ilk olarak hosting hizmeti aldım, akabinde reseller hizmeti aldım. hosting konusunda tamamen hızlı bir altyapıya sahip bir firmadır. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece ara sıra fatura oluşturun diye rica da bulunuyorum destek talebinden onun harici bir sıkıntım hiç olmadı. Gece ya da gündüz olarak her zaman yardımcı oldular, kimi zaman saat 24.00 'da ticket açtım ve yanıt verdiler, çözülemeyen bir sorun idi benim için, bunun için ağ yöneticilerini devreye soktular bir şekilde hallettiler... yani kardeşim bu sorun bizimle alakalı değil, iyice incele gibi yaklaşımlarda hiçbir zaman bulunmadılar. Tamamen çözüm odaklı bir firmadır. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
şu anda 10+ üzeri belli bölüm sitem odeaweb'de barınıyor. kimisi wordpress, kimisi php, olmak üzere farklı siteler. hiçbir şekilde kesinti olmadı.
Verdikleri bu hizmeti buraya yazma gereksiniminde bulundum, r10 üzerinde sağlam firmalardan birisidir. ve çoğu kişiye de önermekteyim.
Verdikleri kaliteli hizmetlerden ötürü teşekkürler
@odeaweb; (serkan bey her zaman yardımcı oldu sağolsun) halen daha yardımcı oluyor... odeaweb ve ekibine sonsuz teşekkürler.
ek olarak şu yazıda bir çok insana yardımcı olması adına paylaşıyorum
https://websozluk.net/guvenilir-hosting-firmalari