SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Superonline fiber varsa tv+ tavsiye ederim. Geri alma dondurma özelliği falan var.
Bende şu an fiber yok ama android tv box + normal internet ile turkcell tv+ uygulamasından izliyorum. Uydu alıcısına göre, görüntü kalitesi ve hızı düşük ama en azından hala dondurma geri alma özelliği vs var.
Bu arada dsmart'a da iptal için talep açtığında sana daha uygun teklifle geliyorlar.
d-smart artık kesin olarak bitmiştir, biraz baktım hd uydu alıcıları 100 liraya kralını buluyoruz yani hiç ihtiyacım yok. Sabit fikirli biriyim yani değişimi çok sevmem ve şimdi internetim kesilip 3 gün internetsiz kalmayıda çok göze alamadığım için henüz iptal bildiriminde bulunmadım. Aradığım tek şey " 16mbps sınırsız, kotasız, yalın ev interneti " birde üzerine 80-100 liralık hd uydu alıcısı aldım mı tamamdır. Odamda kullandığım tv de kendinden uydu alıcısı var içinde ama salondakinde kendinden uydu alıcısı yok, sırf salonda düzgün bir şey olsun diye uğraşmıştım ama dsmart ile uğraşacağıma zahmete girerim daha iyi.