bende merak ediyorum. oturma odasına öylesine alacağım idare eder mi yorum almak fena olmaz kullananlardan. xaomi mi box takıp bırakacağım dileyen netflix youtube vs izlesin diye. ama kalite yerlerde ve çöp mü merak ediyorum almadan
Hocam tam olarak incelemedim ama davet üzerine gittiğim yerde görüntü kalitesi hoşuma gitmişti.
Hocam bende alıcam fiyat uygunluğu ve görüntü kalitesinden dolayı hayırlı olsun şimdiden..
Bunun belki başka modeli olabilir. 2-3 sene önce babam almıştı A101 den HDMI var görüntü kalitesi normal, yani gözünüz yüksekte değilse alın derim bir sıkıntısı olmadı şu ana dek
arkadaşım çokça almıştı hi level deyip geçme vallaha kaliteli
Yazın A101 de çalıştım bir çok kez sattım alanlar memnundu baya kaliteli marka hayırlı olsun
Hocam bende alacaktım vazgeçtim.
Az önce Trendyoldan regal aldım. O televizyon Smart diye sattıkları ama smart olmayan televizyon. Uygulama indiremiyorsunuz televizyona.
80 ekran regal aldım 1 saat önce 900 TL ye.
İki gündür sizin aldığınız televizyonu araştırıyorum ve araştırmalarım sonucu alınmaması gerektiğini anladım.
Ben yaklaşık 2 yıldan beri kullanıyorum.
A101 'den almıştım. 49 inç HI LEVEL marka.
Son derece memnunum...
4-5 yıldır var evde fena değil
%100 eminiz.
Cihazda sadece Netflix ve Youtube var... Yeni uygulama yükleyemiyorsunuz.
İçerisinde android yok cihazın. Bu yüzden almadım ben hocam yoksa bende alacaktım bugün.
2-3 yıl sonra içindeki led ler söner

ortlama 500 -600 masrafı çıkar
Sipariş vermeden önce kullanan var mı diye sorsaydın daha iyidi hocam
2 yıl önce bizde almıştık bunun internetsiz olanını. 1350 TL küsür fiyatı vardı. 2 yıldır bir arızasını felan görmedim.Bizim evde her gün 12-14 saat arası aralıksız çalışır hiç kapanmaz.
Görüntü kalitesi oldukça iyi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
tavsiye ederim 3 adet almıştım hatta biri de 55" olanından. tam bir F/P ürünüdür
Genelde bu marketlerde satılan TVlerin içi farklı bir markanın oluyor. BİM den aynı şekilde bir TV alınmıştı, televizyoncu bunun içinde sony var demişti. Sanırım fason yaptırılıyor. Memnun kalmazsanız iade edersiniz kolaylıkla ancak ben f/p açısından beğeneceğinizi düşünüyorum.
4 yıl önce aldığım Hi-Level televizyonumdan memnunum, bu model değil ama sanırım 48" yada 52" olması lazım. 4k 3d smart özellikleri var. Ben almadan bir kaç ay önce a101 e gelmiş ve bitmişti ürün bende 50-100 fazlasına internetten almıştım.ben 1750TL ye aldım neredeyse aynı özellikde diğer tanınmış tv ler 3000 bandındaydı, bir çok kişi uzak dur diyebilir ama ben hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür.40TL ye vestel servisi gelip kurulumunu yapmıştı( kurulum yapacak birşey yokta maksat duvara askı aparatını taktırmak)
1,5 yıl önce a101 den anneme almıştık. Smart tv tırt, uygulamalar yok. 4k yayında detay çok iyi görünüyor ama sürekli aynı renk olan bölgelerde, orman ya da deniz gibi, görüntüde karıncalanma oluyor. Sanki işlemci hızı panele yetmiyor. Kanal geçişleri çok yavaş. Ancak fiyatına göre gayet iyi tv.
abim 2 senedir kullanıyor. aynı özellikte olan markalar 2 katı fiyattaydı.
Ürün elime ulaştı görüntü kalitesi çok iyi ve sadece netflix ve youtube var diyenlere için bu fotoyu bırakıyorum