Site adresi: pm
Site için istenen fiyat: teklif
Sitenin aylık getirisi: adsense var lakin site yükselişte olduğu için sitede 2 adsense reklamı var+arada tanıtım yazısı geliyor.
Sitenin açılış tarihi: 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Reyting, dizi, magazin
Günlük hit sayısı: 250 * 2000 arası YÜKSELİŞTE
Ziyaretçi kaynağı: Google, yandex, twitter
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 yaş PA 30 DA 20
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: EVET
Hosting dahil midir: EVET
Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR
Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HAYIR
Merhaba arkadaşlar, 4 yıldır emek verdiğim sitemi satma kararı aldım. Sitemi ilk kurduğumda bütçem olmadığı için (hala yok) ücretsiz bir scpritle kullandım.3 yıl boyunca sitem anahtar kelimelerinde ilk 500 ü bile çoğu zaman görmedi.. Yine sanırım r10 da bir makale okurken. sitenin neden yükselmediği hakkında site temasının ve site url yapısının çok önemli olduğunu okudum.ve siteme baktığımda sitemin eski ve url yapısının yanlış olduğunu farkettim . evet sitem bu yüzden yükselmiyordu. içinde 500 e yakın içerik vardı. Yenilerde siteme ücretli bir wordpres teması satın aldım ve şimdiye kadarki tecrübelerimle sitemi yenilerde yükseltmeye başladım.. Artık sitem anahtar kelimelerinde ilk sayfayı görmeye başladı. Site ismimin güzel olduğunu ve yenilerde moda olan internet dizi siteleri ''netflix''tarzında projelerde kullanılabileceğini düşünüyorum.. Bilmiyorum yada site benim olduğu için Kargaya yavrusu Şahan gözükürmüş misalidir.. Bence sektörünün öncüsü olmak üzere olan bir site...
Ben siteye kazandırdığından çok azını yatırabildim.. Bırakın kazandırdığını tekrar siteye yatırmayı, ilk seneler hem kazandığının hemde ek olarak bütçe ayırılmalı proje düşündüğünüz sitelere, Banner reklamdan tanıtım yazılarından kazandıklarımı direk siteye harcasaydım şimdiye daha marka olmuş bir site olacağına inanmaktayım.. Sitemizde yazılar yazan gönüllü yazarlar mevcut. Siteme organik olmayan hiç bir çalışma yapmadım.. Seo olarakta getirdiğinin çok daha azını yaptım.. Sitem Reyting Tv imzamdaki site bir kaçgün satışta tutacağım iyi bir teklif gelirse (ihtiyacın olduğu için) satacağım ..Satamazsam iyice yükleneceğim ve zirvenin sahibi yapacağım İNŞAALLAH
SELAM İLE...