Konunun aynı etiket ile hiç bir ilgisi yoktur. Kullandığınız ip üzerinden başka bağlananlar var ise ve illegal programlar ( takipçi çıkarma ya da hızlı takip etme ya da otomatik ) kullanılıyor ise bunlar etkiler. Hesabınız ara ara spama düşer. Takibe takip ile kasmaya çalışıyorsanız bunu hemen durdurun. Etkileşim düştüğü hafta gönderiler keşfete düşüyor mu ? Kaç gönderi keşfete düşmüyor. Ne kadar süre sonra düşüyor. Gizli ban yemiş olabilir. Konuyla ilgili pm den detay yazabilirsin.
Hocam cihazda takipçi analizi diye bir uygulama var ama uygulamada bu hesap hiç açılmadı. Sadece kişisel hesabımda açık ve bu uygulama ile de takipten çıkanları görmek amacıyla kullanıyorum. Bu etkiliyor olabilir mi? Mesela 1 hafta boyunca günlük attığım 8 post ise, bunun 4-5i keşfete düşüyor. Etkileşimin düştüğü haftada ise günde 1-2 adet post keşfete ya düşüyor ya düşmüyor. Takibe takip ilk zamanlar yani geçen yıl başlarında kasma yapmıştım. Yaklaşık 8 aydır hiç bir şekilde takibe takip kasma yapmıyorum. Organik büyüyor hesap. Hesabın orta yolu yok kısacası. Rakip hesaplara bakıyorum mesela. Adamın 10k - 15k hesabı var, her postu minimum 1,5k beğeni alıyor. Benim ki ise 1 hafta her post 2-3k beğeni, 1 hafta ise 300-700 arası beğeni alıyor.