07.02.2020 Güncelleme

Arkadaşlar an itibariyle kredi kartımı teslim aldım. Hesabıma 1.100 TL yatırdım ve 1.000 TL Limitli kartımı hemen basıp şubede verdiler. Aslında benim işlemim 2 gün sürdü çünkü ben Kuveyttürk hesabımı SeninBankan isimli Kuveyttürk internet bankacılık oluşumuna taşımıştım. Kullananlar bilir Finansbank`ın Enpara tarzı oluşumu gibi düşünebilirsiniz.

Bu yüzden bir dilekçe yazıldı ve SeninBankan kısmından 1.100 TL para yatırımıma bloke onayı geldikten sonra direk kredi kartım verildi.

Sizin direk kuveytürk hesabınız varsa yada sıfırdan müşteri olucaksanız sadece 1 saat içerisinde işlemleriniz hallolur.

Eskiden siciliniz kötüyse bile dert etmeyin. Benimde 9 sene önce öğrenci kredi kartı borcumdan dolayı hacizlik olup kapatmıştım.

Asla sıkıntı çıkarmadılar direk yardımcı oluyorlar.

Neden böyle bir yola başvurduğumuzu sorucak olan arkadaşlara kısaca;

Market alışverişlerimi ve faturalarımı zaten her ay nakit yatırıyorum.

Artık bunları Kredi kartımla ödeyip elimdeki Nakit tutarı karta yatıracağım.

Böylece bana artısı KKB puanımı hem yükseltmiş, hemde bankalar arası sicilimi güvenilir hale getirmiş olacağım. Kısaca 1 taşla 2 kuş hesabı diyebiliriz.

Puanınız yükseldiğinde ilerde dilediğiniz bankadan da kredi ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu arada kesinlikle almak isteyen arkadaşlar şubede ''Nakit Teminatlı Kredi Kartı'' derseniz daha kolay anlayıp yardımcı olurlar.

Konuda da bilgilerini esirgemeyip yardımcı olan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

Kafanıza takılan bir soru olursa bende memnuniyetle yardımcı olmak isterim.

-----------------------------------------------------------------------------

09.01.2020 Konu İlk Açılış

Merhaba arkadaşlar;

Aramızda acaba Bloke Teminatlı Kredi Kartı kullanan var mı ?

Kullanan varsa eğer hangi bankadan olduğunu ve ne işlem yaptığını söylüyebilir mi acaba ?

Ayrıca Bu nedir diye sorucak arkadaşlara şöyle özet geçmek isterim. Aşağıdaki spoiler göster kısmından bakabilirsiniz.

Daha önce bir banka ile sorun yaşayıp yasal takip yemişseniz yada daha önce hiç çalışmadığınız için Kredi Puanınız 0 veyahut kredi ürünler kullanmaya yeterli değilse bankaya gidip bir anlaşma teklif ediyorsunuz.

Kısaca Vadeli hesap açıp 1.100 TL yatırıyorsunuz ve bankada size 1.000 TL limitli kredi kartı veriyor. Tabi yatırdığınız bakiye kredi puanınız yeterli seviye miktarına ulaşana kadar bloke konuyor.

Genelde 6 ay yada maksimum 10 ay içerisinde bu bloke eğer kartınızı düzenli kullanıp ödemelerinizi gerçekleştirdiyseniz kalkıyor.

Kısaca asla kart alamıyanlar için güzel bir fırsat. Kredi puanınızı böylelikle rahatça yükseltebiliyorsunuz.

İlerde puanınız yükseldiğinde istediğiniz bankadan kredi kartıda alabiliyorsunuz veyahut kredi dahi kullanabiliyorsunuz..

Tabi bunu şu anda her banka yapmıyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla Kuveyttürk bankası böyle bir hizmet sunmakta ve sadece şubelerden işlem yapmakta.

Verdikleri Kredi Kartı ise Kuveyttürk Sağlam kart adı altında bir hizmet sunuyor.

* Sağlık ve Eğitim sektöründe vade farksız 5 taksit yapar.
* Düzenli olarak 12 ay boyunca her ekstre dönemi içinde 200 TL ve üzerinde kullanım yapan ve ekstre borcunu vaktinde ödeyen müşterilere 50 TL karşılığında altın puan verir.
* Yıllık kart ücreti bulunmamaktadır.

Detaylı bilgi buradan bakabilirsiniz..

https://www.kuveytturk.com.tr/bireys...ar/saglam-kart