Konu
⭐ 4K UHD - HD - Enigma2 - Linux - Android Uydu Alıcıları ⭐ CANELEKTRONİK©
09-01-2020, 14:49:24
canelektronik
Merhabalar R10 Ailesi ,
Firmamız 2004'den beri
İstanbul'
dafaaliyet göstermektedir.
Yerimize gelerek elden alışveriş'de yapabilirsiniz.
Ürünler sizlere teslim edilmeden önce , Cihazların son güncel Yazilim + Kanal Listesi + Eklentiler ve gerekli ayarları yaparak sizlere teslim ediyoruz.
R10 Ailesi için ödemeler nakit olursa
%5 ile %15
arasında indirim yapılacaktır.
metinciris adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Full HD Octagon kullanıyorum. Kendisinden aldım. Sağolsun desteği iyi. ip televisyon işi acayip aşılmış.
USB içine sistem yedeği atıyor. Fabrika ayarına dönüp usb yedekten geri yükledim. Kanal sırası ve şifreleri ile az önce kapatmış gibi geri getirdi.
Minifirsat adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Her zaman bu tarz ihtiyaçlarımda kapısını çaldığım
@
canelektronik
; 'tir. Birden fazla hizmet aldım kendilerinden ve işinde gayet başarılılar konusunu görünce yazmak istedim güven ve kalite konusunda referansım arkadaşa.
Hayırlı satışlar dilerim.
aksamci adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
çok değerli bir arkadaşımız 3 defa alışveriş yaptık ve gerçekten ilgili arkadaş beni en mutlu eden yönü sıklıkla mesaj atıp cihazlar hakkında bilgi alması oldu ürünü satıp arkasında duran nadir insanlardan gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz
nuyangor adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Arkadaştan octagon uydu cihazı aldım. Cihaz gerçekten güzel ve hızlı yazılım olarak sürekli kendini güncellemekte. Ayrıca arkadaş gerek satış öncesinde gerekse satış sonrasında oldukça ilgi. Kesinlikle güvenle alışveriş yapılabilecek bir satıcı.
Zorluer adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ürün 2 günde elime ulaştı. Gayet kullanışlı ve istediğim tüm özellikleri veriyor. Teşekkürler hocam.
EmpaX adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sencrom Redrobox 4K Android TV Box alındı, teşekküre ederim ilgi alakası için hocamızdan
kasirga098 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kendisinden 1 adet uydu aldım
Hayırlı işler