öncelikle başarılar dilerim.
1. ses çok boğuk geliyor.
2. arkaplanı değiştirseniz daha iyi olur.
https://www.youtube.com/watch?v=9yz40FEwwyw şu videodaki gibi düşünün. meşhur hepimizin bildiği yapyap kanalındaki.
3. ve en önemlisi daha niche konular işlemenizi öneririm.
ayrıca sunum güzel tebrikler.
Yorum için teşekkürler. Mikrofonu çok büyük hevesler ile almıştık ancak sanırım yaka mikrofonu her türlü lazım olacak.
Arkaplan konusunda ise doğal olsun diyerek elimizdeki tek imkanı kullandık. Yeşil perde ile linkini attığınız tarz arkaplan oluşursak daha mı faydalı olacaktır buna kıyasla?
Konu açısından ise evet. Ürün incelemeden tütün bahsettiğin gibi niche konu başlıklarına kadar birçok çeşit düşünmekteyiz. Biraz daha kendimizi geliştirip bir rutine girdikçe hepsi zamanla olacak inşallah.
Dekoru daha sade ve canlı tutarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Zira bu dekor teknoloji kanalı değil de tarih / felsefe kanalındayım izlenimi bıraktı.
Arkaplan olarak hazır bir ofis kullandık yalnızca, maalesef elimizde bulunan tek doğal arkaplan bu. Buna göre kıyaslarsak yeşil perde daha mı kullanışlı olacaktır? Ne düşünüyorsunuz?