Merhaba.
Öncelikle yeni yılınızı kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim.
Çobanoğlu Elektronik olarak yeni yıl dolayısıyla siz değerli r10 üyelerine bir çekiliş düzenliyoruz.
Çekilişe Katılmak İçin 1- @cobanogluelektronik instagram hesabımızı takip etmek. 2- Emka Bilişim web sayfamıza üye olmak. 3- Konuya katıldım diye yorum yazmak. NOT: FAKE HESAPLAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Ödüller 1 Kişiye 650vA Kesintisiz Güç Kaynağı 1 Kişiye Tp-Link 5-8 Port Switch 5 Kişiye Full Açık Kaynak Kurumsal Firma Scripti. 3 Kişiye Full Açık Kaynak Ajans Scripti 2 Kişiye Full Açık Kaynak Emlak Scripti Çekiliş tarihi : 01.01.2019 Çekiliş ilan tarihi : 02.01.2019 Kazandığınız ürünler 1 hafta içerisinde teslim edilecektir. MUTLU YILLAR...
İnat değil mi? Katılıyorum!

Hiç bir zaman çekilişle kazanamadık.
katılıyorum(grekli şartlar yerine getirildi)
Hayır anlamadıgım fake hesapda bana ait kardeşim ne alaka illa şahsiden mi katilmak zorundayız
Çekilişte bir şey kazanamazsanızda size özel bir hediye vereceğiz.

Size özel bir kerelik fakeden de takip etme hakkı verelim o zaman. Siz fakeden takip ederek katışın sorun yok.
bende katılıyorum
Ulaşamadık...

Sadece site adresi, ve site ile ilgili konular var.
Hediyeler mail adreslerinize iletilmiştir. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.