öncelikle harekete geçmişsiniz ve başlamışsınız. tebrik ederim. yolunuz açık olsun.
1- ses boğuk geliyor.
2- montajda biraz daha özenli olabilirsiniz. bazı cümlelerin sonu gelmeden kesilmiş. bi de o kesme efekti biraz daha hızlanabilir.
3- aslında sunucuda soğukluk yok. sunduğu ve anlattığı içerikle bir bağı olmadığı için bu izleyiciye geçiyor ve soğuk olarak nitelendiriliyor. bu tarz hesapların başarılı olmasındaki kilit nokta içten ve samimi olması. eğer gerçekten anlattığına inanan ve heyecan duyan birinin yüzü gözükmeden sadece mobil uygulama ve oyun görüntüleri üzerine konuşsa daha etkili olurdu. kimsenin yüzü gözükmese de olur. yabancı kaynaklarda bu sıkça belirtiliyor: " yüzünüzü göstermeniz bir artı. izleyiciye daha çok güven verirsiniz, bağ kurarsınız. ama bunu yapmaktan çekiniyorsanız görüntü üzerine konuşabilirsiniz. yeter ki içerik üretin. yapamam edemem diyip oturmayın."
siz en zor kısmı geçmişsiniz başlamışsınız. yıka döke istikrarla içerik üretmeye devam ederseniz karşılığını alacaksınızdır. bol şans!