Oncelikle tum yorumlar ve aktif katilim icin cok tesekkur ederim
domain bulucu daha güzel millet siteye girince bi robot yonlendirse ve isteyen istediğini bulursa güzel yerlere gelir.
Mini egitim modulleri "walkme" aplikasyonlari gibi ise sonrasinda dusunulebilir.
Domainekrani ve domainbulucu arasında kaldım çoğu kulağa hoş geliyor şimdiden başarılar
Cok tesekkur ederim kardesim. Hep beraber olacak.
Herkes domain denizi diyor oylar baska yerde
domaindenizi.com çok hoş duruyor bence bu olmalı
Herkes domain denizi diyor oylar baska yerde
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, emek veren herkes emeğinin karşılığını bulsun inşallah.
Amaç ile ilişkilendirildiğinde DomainBulucu en mantıklı isimmiş gibi görünse de bence domainlerim.com sade, kısa, net. 😌👍🏻
Gönlümden geçen domainlerim.com kulağa biraz daha hoş geliyor sanki ve ayrıca hatırlanması daha kolay gibi geldi.
Ayrıca ek olarak kişiler mevcut kendi domainlerini de sisteme ekleyip tek bir panel üzerinden domainlerinin süre takibini vs de yapabilirler , tabii böyle bir düşünce varsa.
Kişiler , domainlerini panele ekler , seçmeli olarak yayınla - yayınlama gibi birşey yapılır daha sonra domainlerim.com/ozkanuzun dediğimde elimdeki domainleri listeletmis ve bu domainlerede teklif verme olayı yapilabilir ilgili kişiye.
Bu sadece expireddomains gibi ama daha gelismis arama / filtreleme sitesi diger fonksiyonlar daha sonra,
Domainlerim iyidir hocam
=) bence de iyidir =)
alanadlari360
Merhaba, projenizde başarılar dilerim, takipteyim.
Beraber yapilacak, umarim herkese faydasi olacak - hep bana psikolojisi olmadan.