Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence bir değeri yok herhangi bir açıdan. Satmayı deneyin 30-40 liraya belki alıcı bulunur en iyi ihtimalle.
30-40 TL'ye satacağıma durur hocam, 80 küsür lira kayıt için verdim.

ahmettokmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sat gitsin bence hiç bir proje yemez şuan forum ile alakalı...
Webmaster forumlarının şansının zor olduğu konusunda katılıyorum ancak genelleme yapmayalım, kategorik forumlar tutabilir.

THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje yap neden r10 ile kıyas yapıp önünü kapadın r10 kimse ulaşamaz eyvallah ama proje yapsan ne olur ki en kötü zaman kaybı hayrlı olsun şimdiden
Haklısın, sağ ol.

MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer aklımda yanlış kalmamışsa .com’un sahibi de forumdaydı. hayırlı olsun.
Hızlı arama bölümüne yazdım ama bulamadım. Site de faal değil. Teşekkür ederim.

orhanbektas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forum açmak isteyen birinin paraya ihtiyacı var. Sürekli 10 kişinin günde 100 konu girmesi gerekmekte bence. Forum işi zor hocam sat gitsin domaini
Parayla da olmaz hocam o iş, nereye kadar postçu çalıştıracaksın? Gönüllü ekip kurabilecek çevrem, liderlik vasfım var ve bugüne kadar çok proje geliştirdim. Bunlarda tutan forumlar da oldu. Ama işte webmaster forumu çok zorlu bir yol, insanlar R10'u bırakıp niye girsin? Hadi R10'a herkes üye olamıyor diyelim, bunun WM Aracı'sı var. Farklılık, farkındalık yaratacak projelerle tutabilir ancak.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel domain abi. Bence projelendirip gidişata göre satabilirsin de. Ama direkt R10 ya da diğer webmaster forumları gibi türlü türlü kategoriler olmadan aç bence.

Sadece domain-hosting - site alış-satış - adsense - SEO kategorileri ve belki birkaç kategori daha olsa mesela, nasıl olur?

Şahsen ben R10'da da daha çok bu kategorilerde bulunuyorum ve ticaret yapıyorum. Böyle bir forumda da bulunmak isterdim ve benim gibi birçok kişi var.
Eyvallah abim.

StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun değerlendirip görmedikten sonra bir anlamı kalmaz.
Teşekkürler, domain değerlendirme babında sormuştum.