mace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sitenin Footer alanı çok karışık, oradaki gereksiz etiketleri kaldırıp, Şu instagram ve Twitter alanı da ayarlarsanız da güzel görünebilir. Ayrıca Çerez bildirim çubuğundaki butonda da problem var.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Butonu siz der demez anında kontrol ettim telefondan gizli sekmeden ve edge üzerinden çerezleri silerek bir sorun olmadı. Footer ile ilgili bir arkadaş böyle durması google için daha iyi demişti. Tek eksiğim seo ileri seviye ayarları zaten.

Sepetya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam içeriği sadece oyun üzerine yapardım. Diğer içerikler karmaşadan başka bir işe yaramaz. Oyun, bilgisayar donanımları, oyuncu ekipmanlartı ve hatta YouTuber konularını da alın. Ancak diğerleri bence fazlalık gibi görünüyor.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Geek Dünyası hakkında çok iyi Facebook gruplarım var link çıkabileceğim. Yüzüklerin Efendisi lore olarak zaten ezberimde zaten çoğu fantastik eseri de okumaya çalışıyorum. Eskiden ayrikvadi.com feanorist.com gibi projelerim oldu ama okuduğum bölüm izin vermedi bu seferki proje çok çok değerli. Kalabalık konusunda haklısınız bunu göz önüne alacağım çok teşekkür ederim.