Herkese iyi forumlar, iyi çalışmalar. Bir bilgi-makale sitem için aylardır Adsense onayı almaya çalışıyordum. Forumdanda arkadaşlarla çalıştık sonuç hep olumsuz oldu. Duruma hiçbir şekilde anlam veremedim özellikle onay almaya çalışan arkadaşlar bu siteye artık onay gelmez vs. tarzı konuşmalar yaptılar benimle, sebebini ise çok uğraştık adsense hesabıda sıkıntı yaratıyor şeklinde eleştirdiler. İyice inat ettim forumdan arkadaşların yazdıklarınıda inceleyerek kendime belirli bir süreci baz alarak periyodik plan hazırladım. Yaklaşık 15 kere falan onaya gönderdim siteyi, her gönderdiğimde temayı ve düzeni değiştim ama hiçbir zaman sitemdeki makaleleri değişmedim. Bu süreçte periyodik geri bildirim göndermenin ne kadar önemli olduğunu öğrendim ve başka adsense hesabınız mevcut sorununun çözümünü tam olarak kavradığıma inanıyorum. Sonuç olaraksa bu sabah onay geldi sonunda, üstelik gece yolladım onaya. Gerçekten mutlu oldum belli başlı planlarım var çünkü siteyle ilgili.

Şimdi bu noktada sizlerede sormak istediğim şeyler var. Wordpress için adsense ve iç-dış seo ya en uygun tema olarak hangisini tavsiye edersiniz? (İçerik blog tarzı bilgi yazılarının vs. olduğu bir site.) Tabiki her şey çok önemli ama tema olarak kimler neleri tavsiye ediyor çok merak ediyorum. Birde seo için başlık seçimlerinde ve yoastın yazı girerken sunduğu seo ayarlamalarında nelere dikkat etmeliyim? Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Tekrardan herkese iyi forumlar, iyi çalışmalar dilerim.
Hocam nasil cozgetirdiniz bende ayni problwmi yasiyorum