Hocam fikrini değiştirmek isteyen kim? Bana sadece bunu gösterir misin? Kim fikrini değiştirmek istemiş? Konular orda duruyor, yazdıklarımız ortada?
Sana bir konuda katılıp diğer konudaki yanlışın düzeltilmiş sadece. Bu fikir değiştirme iddian nedir? Kendini kasmış ortalıkta "fikrim de fikrim, değiştirmem de değiştirmem" diye dolaşıyorsun da fikrini kim değiştirmek istedi, bu kasılmanın sebebi ne?
Video desen seninle aynı fikirde, domuz yağı konusu desen birşey yazılmadı, alkol temizliği konusu desen iddia ettiğin şeye yani bir nevi sorduğun soruya cevap verilmiş. Sen iyi olduğundan emin misin? Bence üstte kalma isteğin mantığının önüne geçmiş.
Diyorsun ya yanlışını düzeltmek. Benim için yanlış olan birşey değil, domuz yağı sürmek haramsa, alkol sürmekte haramdır.
Sen buna yanlış, doğrusu budur deyince benim fikrim aksi bir konu savunuyorsunuz ve inatla bunu yazıyorsunuz.
Video konusu senle aynı fikirde falan yazıyorsunuz ama ben size oyyy oyyy dediğimde zaten bu konu gereksiz uzuyor "okumadım" dedim. Videoyu da izlemediğimi belirttim.
Üstte kalmak vs. değil, sizin fikriniz yorumlarınız sizde, benim fikrim yorumlarım bende.
Kimsenin fikir üstünlüğü yok, sürekli alıntı yapıp hakarete varacak laflar geldiği için de bu tür cevaplar verdim.