AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sakallının açıklamasıyla hareket etseydik, sizleri çoktaaaan meydanda sallandırırlardı haberiniz olsun.
Haddinizi aştığınızı önemle söylüyorum ve uyarıyorum. Seviyenize inmiyorum ama, kendi kendinize ne yaparsanız yapın beni alakadar etmiyor ama bana karşı haddinizi aşmamaya dikkat edin.
Beni ibret diye yaratmışsa benim derdim, seni geren nedir hala anlamış değilim. Senin koyduğun videoyu izleyip heeeeeeğğğ doğru söylüyor demek zorundamıyım yahu?? anlayın artık.
Benim KALİTEMİ bilen bilir, siz anlayamıyorsanız o sizin kalitesizliğinizle alakalıdır.
İnsanları görünüşleriyle değerlendirip bana had dersi mi vermeye çalışıyorsun? İnsanları medenileştiren giyimleri değildir, zihniyetleridir!

yahu videoda senin heeeeğğğğ dediğin şey var anlamıyor musun? Senin heeeğğ dediğin şeye orda da heeeğğ deniyor ama sana laf anlatmak ne mümkün?
Okusaydın anlardın, ama ondan da acizsin, okumadığın şey hususunda yazınca işte az önce de söyledim ibretlik bir vaka ortaya çıkıyor.

"Senin alkolle ilgili kıyasın yanlış lakin domuz yağı ile ilgili söylediğin doğrudur" dedim mesajımda, ama sen insanları sakalıyla giyinişiyle yargılayıp konuştuğun için şuana kadar yazdığım BAĞNAZ, İŞKEMBe gibi laflar tam da cuk diye oturuyor!
yahu insan anlamadan yazar mı? Okumadan fikir beyan eder mi? İzlemeden yorum yapar mı? İbretliksin deyince de kızıyorsun