bir_tebessum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üzüldüğüm nokta ne biliyor musunuz? Alkolle ilgili yaptığınız yanlış bir tanıma düzeltme getirip, domuz yağının sürülebilir!(özellikle ünlem koyuyorum ki anlayabilesiniz) olduğunu beyan eden bir video paylaştım.
Lakin siz daha neye bile karşı çıktığınızı anlamadan, bilginizin olmadığı bir konuda ilminiz olmadan fikir beyan etmeye devam ettiniz.
Öyle bağnaz bir yaklaşımınız var ki, ödünüz kopuyor iddia ettiğiniz birşeyin aksinin çıkacağından Korkmayın! hayattaki en kötü şey kişinin kendi doğrusunu en doğru bilmektir.

Gerçekten komedi "Alkolle ilgili kıyasınız yanlış, domuz yağı ile ilgili düşünceniz de bir nevi doğru" demeye gelen o mesajı kibrinizle harmanlayıp nerelere taşıdınız
Şu konuşmalarımızı okuyup (okuma yetinizin olmadığını unuttum pardon), verdiğiniz cevaplardan, alakasız yazılardan evet kalitenizi bilen bilmiş oldu. Ha bu arada pardon siz alıntılara cevap vermiyordunuz demi? Pardon, orda da çelişkide kaldınız.

Adam kendini resmen kitlemiş, okumadan yazarım izlemeden söylerim ilim bilim dinlemem mantığıma bakarım hahaha
ALLAHU TEALA BAZI İNSANLARI BAŞKALARINA İBRET OLSUN DİYE DE YARATIRMIŞ. İbretlik bu durumunuzdan artık nasibi olan istifade eder..
Her sakallının açıklamasıyla hareket etseydik, sizleri çoktaaaan meydanda sallandırırlardı haberiniz olsun.
Haddinizi aştığınızı önemle söylüyorum ve uyarıyorum. Seviyenize inmiyorum ama, kendi kendinize ne yaparsanız yapın beni alakadar etmiyor ama bana karşı haddinizi aşmamaya dikkat edin.
Beni ibret diye yaratmışsa benim derdim, seni geren nedir hala anlamış değilim. Senin koyduğun videoyu izleyip heeeeeeğğğ doğru söylüyor demek zorundamıyım yahu?? anlayın artık.
Benim KALİTEMİ bilen bilir, siz anlayamıyorsanız o sizin kalitesizliğinizle alakalıdır.