Siz zaten bu memleketin okumadan bilgi sahibi olan, insanları aşağılama hakkını kendinde bulunduran zavallı insanlarındansınız. Size ilim sorulsa bilmezsiniz, yetersiz kaldığınız yerde saldırırsınız.
Şu yazıları okuyan insanlara belki faydası olur diye yazdım, yoksa maksadım sizi ikna değil. Sizin haliniz ortada Allah ıslah eylesin duasından başka size sözümüz yoktur.
Siz bağnaz görüşlü sabit fikirli insanları iknaya çalışmak beyhude bir çabadır, mesele neslimizi sizin gibilerden korumaktır.
Herhangi birine tabi değiliz ki bize resim ya da başka bir içerik paylaşıyorsun? Sana verilen cevaplara yazdıklarınla kaliten ortada zaten. Konulara ilmi cevap yok, yazılanları anlama zahmeti yok. Okumaya olan acziyetin dururken bir de utanmadan son cümlende ömrünü ilme adamış alimlerden bahsediyorsun

Nacizane tavsiyem, cehaletine bir şekilde çare bulabilirsin belki ama edep olmadan ilim işe yaramaz bilesin!
Dönüp mesajlara bakın, kim kimi aşağılar şekilde konuşmuş, sonra tekrar düşünün.
Sizin derdinizi başında demiştim zaten, başkalarının fikrini değiştirmekle uğraşmaktan hayatı yaşayamıyorsunuz.
Benim kalitemi bilen bilir, sizin onayınıza ihtiyaç yoktur. Siz bir işkembeciye gidin, bugün çok dile getirdiniz. Ama dikkat edin, domuzlu bir şey yedirirler falan aşçıya tek tek sorun.
Edebi sorgulayacak biri varsa o siz değilsiniz, siz kendi edebinizle ilgilenin. Sen ve senin gibilerin duasına ihtiyacım yoktur.
Fikrimi değiştiremediğiniz için üzgünüm, başkalarında denersiniz.