Siz konuyu baştan aşağı yanlış anlamışsınız. Benim cevaplarım o kadar yeter ki, sizi bile tatmin etmiş. 
Bunu nasıl bu şekilde anladınız?
Benim kızgınlığım abuk sabuk konulardan girip alıntılar yapmanız. Hani elini açan yobaz oluyordu mesela, ben de mi yobaz oldum demiştim mesela?
Hocam abuk subuk konular nedir? Bakın halen yuvarlak cumleler kurup anlamsız konuşuyorsunuz. Tarafınıza yobaz damgası vuran yok, oradaki cumlede tam aksi bir iddia var ama araştırmaktan, tarafınıza gönderilen videoda aslında sizin savunduğunuz şeye cevaz veren din görevlisini dinlemekten aciz olduğunuz gibi tarafınıza yazılanı anlamaktan da acizsiniz. Üzülüyorum halinize gerçekten..
Çok net hala soruyorum, iddaa yı yasaklamıyor mu aynı kutsal kitap? Camiden çıkıp bayiye giden adamın müslümanlığına birşey olmuyor da, sağlığı için yemeyin denen şeyi sürünce vay bre kafir öyle mi?
Çok net yazıyorum, yetersizliğinizden oluşan saldırganlığın, anlama yetinizi kaybedişinize olan etkisinden dolayı hatta cumle cumle cevaplıyorum. İddia gibi kumar hükmüne giren herşeyi islam dini yasaklar. Kur'an'da da bu açıkça belirtilmiştir. ANCAK 1- İNSANDA OLAN HATA İSLAM'A YAMANMAZ! 2- KİM SÜRÜLMEZ DEDİ? Bunun şartları vardır,
SİZ İLMİNİZ OLMADAN FİKRİNİZ OLANLARDAN OLDUĞUNUZ GİBİ İZLEMEDİĞİ FİLMİ YORUMLAYAN BİRİ GİBİSİNİZ, ÇÜNKÜ VİDEODA CAİZDİR SÜRÜLEBİLİR DİYOR BELLİ ŞARTLARDA
Ama sizin anlamadığınız nokta ne biliyor musunuz? Bilmediğiniz konuda yani alkol konusunda yanlış kıyas yapmanız. Bunu da yine bir müslüman olarak sadece düzeltmek istedik. Ama siz kibrinizden şuan sadece bayrağım üstte olsun modundasınız
Ve yineliyorum size ne? Adam yüzüne de sürer, sabun yapar köpürte köpürte duşunu da alır size ne?????????
Aynı şeyi size soruyorum, insanlar inandıkları inanç gereği diğer kardeşlerinin zarar görmemesi adına fikir beyan ediyorlar size ne???? İslam inancına göre "bananecilik" yoktur. Siz müslüman değilseniz o ayrı, ama bu insanlar fikir beyan ettiler, farklı alternatifler sundular en azından. Bakın ilkokul çocuğuna anlatırgibi önemli noktayı yineliyorum
" BU İNSANLAR EN AZINDAN FARKLI ALTERNATİF SUNUP İNANDIKLARI ŞEYİN GEREĞİNCE UYARIDA BULUNDULAR SİZ NE YAPTINIZ? YANLIŞ BİR KIYASTAN BAŞKA?
Ve son kez tekrarlıyorum, yetersiz kalan kim ortada. Allah sormayacak mı hesabını? Sizin zorunuza giden nedir yahu???
"Allahu Teala hesap soracak ne de olsa yanacaksa da yansın size ne?" mantığı da ancak sizin gibi bencil düşünceye sahip olanlardan çıkmaktadır. İslam ise bunu yasaklar. Dedim ya burdakiler inandıkları inanç gereği davrandı, ya siz ?
Evet hala diyorum, üzümden oluşan alkol haram da, kolonya bilmem ne helal. Biz bu işin okulunu okumadık illaki, kimse burada hocalık taslamıyor.
Ama bu benim mantığımda aynı düşünce ile yarayı temizleyen alkol de haramdır. En önemli meyvelerden üzümden oluşan üzüm niye haram değil? Üzümden oluşan şarap sarhoş bile etmezken haram ama aynı üzümden oluşan sirke maaşallah salatamızı şenlendiriyor.
Ohoo mantığa gel mantığa.. İşte bu senin mantığın! Ama senin için muhteşem bir misal veriyorum!
Şarapçı hocaya sormuş:
- Hocam, şarap günah mı?
Hoca:
- Tabii, günahtır.
Şarapçı:
- Peki hocam üzümün pekmezini yiyorsun, suyunu içiyorsun, kendisini yiyorsun, peki şarabını niye içmiyorsun?
Hoca hemen karşılık verir:
- Peki sen ineğin etini yiyorsun, sütünü içiyorsun, yoğurdunu yiyorsun peki bokunu niye yemiyorsun..
Hiç bir konu iç içe geçmemiş, sizin yazdığınız konulara tek tek cevap verince bu şekilde bir cevap oluyor.
Bakın ben tek tek cevap verdim. Konualrı çorba edip o konudan bu konuya atlamanız normal. Çünkü konu hususunda kendini alim sananlardansaınız. Bilmiyorum diyemeyen kitledensiniz. Nefis yapıp şuan üste çıkma derdindesiniz.
100 defa alıntı yapsanız 100 defa daha cevap alırsınız ama kendi fikriniz kendinizedir, benim düşüncemi değiştiremezsiniz.
Bunu görebiliyoruz, buna BAĞNAZ GÖRÜŞLÜLÜK diyoruz.
Benim haddimi siz belirleyemezsiniz, siz bana derken kendiniz işkembenizden sallamaya devam ediyorsunuz.
haddinizi Rabbinize karşı bilmenizi tavsiye ettik. Ama şuanki psikolojiyle anlamanızı beklemek hata olur

Bi tek işkembe aklınzıda kalmış
Ve evet ilmi bir açıklama yapmıyorum, çünkü bu açıklamayı yapması gereken ben değil, Dinine, imanına, kitabına bağlı, ülkesine bağlı din adamlarıdır. Kafasına göre açıklama yapan sözde din adamları değil.
O zaman neden bilmeden açıklama yapıyorsunuz? Size bu işin ilmini bilen ehi birinden cevap da yayınladık hayırdır mantık süzgecinize uygun mu gelmedi

)
Oyyyy oyyy