bir_tebessum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlar uyarı niteliğinde cevap yazmış, sizin mantığınıza! göre saçma gelmiş olabilir, herkesin hassasiyetleri farklı.
Yarım saat sonra az önceki gibi yarım alimlik yapacaksanız yazmanıza gerek yok, ben de sizin alkol konusundaki yanlış yönlendirmenize cevap verip konunun uzamasına sebep olan mevzuyu ilmiyle açıklayanın linkini verdim.

Zorunuza gidip oyy oyy demenizi gerektirecek bir tavrımız olmadı yani. Selametle..
Yahu ne alaka alimlikle neden anlamaya çalışmıyorsunuz? Haramdan şifa ummayın denmiş, alkol de haram o zaman diyoruz. İddaa oynayan haramdan medet ummuyor mu? Piyango bileti çok mu helal?
Alkolden alınan vergilerle müslüman devletimiz maaşallah kalkınıyor mübarek. Kusura bakmayın da herkesin fikri kendine, herkesin düşüncesi kendine.
Mantık denen şey var, herkes düşündüğü gibi düşünsün. Alıntı yaparak ortalığı karıştırırsınız ancak ama fikirler değişmez.
Bunlarla müslümanlığı sorgulanacaksa sorgulayacak kişi siz değil ALLAHTIR. Bırakın öbür tarafta soru gelirse arkadaş yanıtlasın, kul hakkı yok ortada, bilmem anlatabildim mi.

dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalp kapakçığı nakillerinde domuzdan alınan kalp kapakçığı kullanılıyor. Yakın zamanda karaciğer içinde domuzdan nakil yapılabileceği söyleniyor.

Şimdi bu insanları göz göre göre ölüme terk etmek mi günah olan yoksa organı kullanılan domuz mu? Domuzun bundan haberi var mı arkadaşlar?
İnsanlığa faydalı olan her şeyi ilime de bilime de değişirim kimse kusura bakmasın.
Mantık ne derse odur. Tavuk kalbi 2 yaşında bebeği hayatta tutacaksa kullanıyorsun da, domuzun yağı yarayı tedavi ederken yok olmaz. Günah.
Günah diyenlerin hayatını bir incelesek neler çıkar neler de bizi alakadar etmez, konuşsunlar.