Nijmegen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende çok vardı artık beni rahatsız edecek kadarşiş ve mordu. Ben yurt dışında yaptırdım, estetisyen cerrahı yaptı lpkal anestezi ile yapılıyor önce göz altı açılıyor içi boşaltılıyor ve yağlar yakılıyor sonra fazla gelen deri kesilip alınıyor hiç belli almıyacak şekilde göz kapağı kenarından dikiliyor hiçbir zorluğu yok ben her iki göz için 1500 euro ödedim iki yıl oldu çok memnunum ha bu arada gençleştimde

Hocam ben Mersinde yaşadığınızı yeni gördüm bunu Mersinde yapan çok iyi bir doktor vardı Trabzon medikal parka tayin olmuş hastahanenin ismini unuttum ama özel hastahaneydi onun yerine gelen doktorda çok iyi imiş.
Cok tesekkur ederim hocam bir yolu oldugunu bilmek cok iyi geldi

Zahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senelerdir bu konuda problem yaşayan biri olarak, bu konuda ciddi takıntı yapmış ve araştırmıştım.
Karanlık ortamda çok fazla bilgisayar ve televizyona bakıyorsanız gözünüze gelen yansımaları azaltmak için, vücut kendince bir önlem alıyormuş.
Göz altını karartarak göze gelen yansımayı azaltıyor.
Ekran parlaklığınızı düşürmenizi tavsiye ederim. Bende ciddi oranda azalma oldu, tabi uyku düzeni beslenme ve genel sağlık sorunları sebep olabiliyor.
Hocam siz cozdunuz mu cozduyseniz nasil cozdunuz neler yaptiniz ?