Tokenlerin sürekli banlanması sebebiyle kimseyi mağdur etmemek adına satışlara ara veriyorum.

Satış tekrardan aktiftir. Artık 2 tane token, cookies şeklinde teslim yapılıyor. Tokenlerin banlanmasından dolayı olacak sebeplerden ötürü telafi yapmıyorum. Bunun yerine yedekli olarak teslim yapıyorum.
Hesap adeti 0.50 Krş.Minimum Satış Adeti 40'dir.
Uzun zamandır konuyu güncelleyemiyordum yoğunluktan dolayı, cevap vermediğim arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar. 17.02.2020 tarihinden itibaren tokenli ve yanında cookiesli hesaplar 0.50 krş'dur. Token ile kolayca board açıp PA da veya direk tokeni SAP eklentisinde kullanabilirsiniz.
Shadow garantisi veriyorum. Hesaplar uzun zaman kullanımdan sonra shadowa düşerse aldığınız hesapların %30'u kadarını telafi ediyorum.
Hesaplar teslim edilirken SAP eklentisi, eğitim videosu, yapmanız gerekenler ve hesaplarınız excel halinde düzenli bir şekilde teslim ediliyor.
Merhaba,
Hesaplar rastgele profil fotoğrafları, biyografi bilgileri ile açılır(Biyografisiz ve fotoğrafsız hesaplar olur da denk gelirse yerine yenilerini teslim edebilirim)
Hesaplar açılırken 1 adet board açılır ve 1 save yapılır.(Rastgele kategorilerden)
Hesaplar US olarak ingilizce dilinde açılmaktadır.
Mail adresileri hotmail,gmail,yahoo olarak değişiyor(filtreleme yapmıyorum, shadow bunlardan kaynaklı olmaz zaten, hiç bir hesap mail onaylı değildir. Dilerseniz ileride kendiniz yapabilirsiniz.)
Hesaplar;
E-posta adresi, Kullanıcı adı,şifre,ülke ve Token olarak excel halinde teslim edilecektir.
1 adet hesap 0.50'TL dir.
Günlük limitsiz bir şekilde hesap sağlayabiliyorum.
Normal hesaplar ile Özel Tokenli Hesap arasındaki farklar;
Onaylı api olduğu için günlük 1000 istek limitiniz bulunmakta.
Normal hesaplara göre shadow yeme olasılığınız çok daha düşük.
%100 shadow yemezsiniz diye bir iddaa da bulunmuyorum fakat bu zamana kadar kullandığım hiç bir hesapta shadow problemi ile karşılaşmadım.Sadece bir kaç hesabım kapatıldı.(Hesap kapatılması teliften veya spamdan dolayı oluşmaktadır,Buna yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.)
Yalnızca .com domainde denenmiştir. Diğer uzantılarda shadow garantisi maalesef veremiyorum.
Olur da hesapları kullanmaya başladıktan kısa bir süre içerisinde shadow yerseniz (1 gün) telafi yapıyorum.
Hesap ne zaman açılmış, 1 aylık 2 aylık hiç önemli değil. Hesap size teslim edilirken shadowlu değilse(Kontrol edilip teslim ediliyor.Hesaba giriş yapmazsanız ve sürekli shadow kontrolü yapmazsanız shadow ban olasılığı çok daha düşüyor ) rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Vereceğim editlenmiş Social auto poster eklentisi ile kolay bir şekilde entegre edebilirsiniz.Bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp ben de destek olabilirim.
Lütfen hesap satın almadan önce stok sorunuz. Ortalama teslim süresi 0-1 saat arasındadır.
Ayrıca;
Sap eklentisi ile istediğiniz kadar api ekleyip dakikalık dilediğiniz kadar paylaşım yapabilirsiniz.(Ben 5 hesap ekleyip dakikada 10 fotoğraf paylaştırıyorum. Bu şekilde kullandığım hesaplar da hiç bir problem yaşamadım.Daha fazla hesap ekleyip paylaştırdığım hesaplar da mevcut.)
Hesaplarımdan bazı fotoğraflar atıyorum.

Bunlar 1 haftalık hesaplar, pinlemeyi bazen durduruyorum. Sonra devam ettiriyorum sürekli pin attırmıyorum. Hesapları dinlendiriyorum.

Bunlar 04.01.2020 tarihinde açılan hesaplar. Hesaplarda kolay bir şekilde board oluşturabilirsiniz.
Kısa zamanda çok iyi görüntülenmeler ve hit elde edebiliyorum hesaplar ile.

Api hesaplarının bazılarından güncel durumlar. İlk resimdeki hesaplarla aynıları, en baştaki ve en sondakinin pin sayısından anlayabilirsiniz.

14.01.2020 Tarihinde aynı hesapların güncel hali.

İletişim ;
Whatsapp : Tıkla

Referans alımı bitmiştir.

tanerbayramcouk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 Günlük Hesaplar

jacob7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesap satın alınıdı arkadas sagolsun ılgılendı
Revisify adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun uzadıya görüştük, eklenti ve tokenleri beraber test ettik kendisine bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum.

Birkaç günlük pinlemenin ardından hesap alımı için tekrar rahatsız edeceğim

İlginiz için çok teşekkürler, hayırlı satışlar.

umittat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gökay bey ile tanısmıs oldum gercekten denenmesi gereken bir sistem ve takıldıgınız yerde bilgisayarınıza bağlanıp size yardımcı oluyor token sistemi shadow dan kurtarır diye düsünüyorum..
stoğu gelince hesap alacam , hayırlı satışlar dilerim.
Fenaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok ilgili valla ama pinterest çöp olacak )) ilginiz için teşekkürler
sansserife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesaplar alındı, ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap alınmıştır teşekkürler
MaviAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 adet hesap alınmıştır. teşekkürler
yusufziya41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan hesap alındı. Token ların kullanılacağını detaylı olarak anlatmış. Çok memnun kaldım.
bncure adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok hesap satın alınmıştır. 1 Haftadır kullanıyorum, hesaplar sağlam teşekkürler..