TeknoBlogger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar benimde host firmam var ama ben tam 1 ay bekliyorum . Biraz inisiyatifli olmak lazım . Adam.hem kullanmayacak hemde yedek almak için tekrar hosting alacak . Hayır arkadaşlar bu doğru değil . Normal şartlarda tamam vermemekte haklı ama bu kadar kati olmamak lazım ..

hocam şimdi açık ve net diyorum ki kullanmayacam. Ben uzun süre farklı firmalar kullandım bir çok firma denedim tonlarca firma diyebilirim. Yani prosedür nedir ne değildir bilirim ve ayrıca ben biliyorum yani öyle sorun çıkar diye. Fakat değerli bir arkadaşım taşıma işlemleri nasıl olduğu konusunda bir fikri olmadan başka bir yerden host alıyor ve direk ns adreslerini oraya yönlendiriyor tabi bunu dün yapıyor. Yani aslında gün bitmeden önce yedek falan bilgisi yok. Bana dedi 24 saattir taşıma yapmışım bir şey açılmıyor baktığımda dosyalar taşınmamıştı eski firmaya yazdım normal şartlarda zaten o firmadan ben kendim asla bir şey almadım zaten firmanın ne kadar saçma olduğunu biliyodum. Yani öyle küçkü bir firmada değil herkes bu firmayı bilir. Ve firmaya dedim yedek ver kuracam anlamadı. Yani satın aldım 1 aylık 8 tl normalde 8 tl sıkıntı etmem ama firma o kadar saçma ki yani o yüzden bu konuyu açtım yoksa ben bir çok firmayla çalıştım hiç bir zaman son ödemeyi geçirmedim ve her zaman kendi yedeğimi kendim düzenli alırım. Kısacası @ART; hocam anlayışın onların göstermesi lazım hani bilen biri olsaydı diyecektim neyse ama bilmeden yapmış zaten bana söyleseydi ilk diyeceğim şey yedek al. yedek.

ART adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma insiyatifi bir durum. Sizde son ödeme gününüze kadar yedeklerinizi alabilirdiniz birde bu açıdan bakmak lazım. Tamamen karşılıklı olarak anlaşmaya dayalı olarak rica edilerek talep edilebilir. Yine firma insiyatifidir.