Bu arada ava giderken avlanmayın. Konuyu açan arkadaş için söylemiyorum genel olarak söylüyorum.
Öyle Ukrayna'da kız düşürürüm diye kafasından geçen arkadaşları uyarayım, geçen sene Ukrayna'da tecavüz yasası değişti ve sınırları genişletildi.
Eskiden şiddet uygulama ve tehdit etme gibi bir kast varken artık rızasız her türlü ilişki tecavüz sayılıyor.
https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...-genisletildi/
Yani bir kızla gece kulübünde tanıştınız eve götürdünüz, birlikte oldunuz.
Ertesi sabah sarhoşluğumdan faydalandı, kendimde değildim derse sizi içeri alırlar.
Ciddi bir hapis cezası ile yargılanırsınız ve kız da sizden şikayetini geri almak için para isteyecektir.
Şimdiden bu tarz vakalar duymaya başladık.
Ava giderken avlanırsınız, dikkat edin, tanımadığınız güvenmediğiniz, yeni tanıştığınız kızla birlikte olmayın.
Ayrıca Ukrayna avrupa nın afrikası gibidir. Aids vakalarının ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların avrupa da en yaygın görüldüğü ülkedir.
Ukrayna'da çok ciddi bir gemici nüfus var, gemi adamı var, bunlar dünyanın dört bir yanından cinsel hastalıkları ukrayna ya getirirler.
Bir de üzerine sks turizmi için gidenleri ekleyince, bilmediğiniz tanımadığını her kızla sakın beraber olmayın.
Tanıdığınız kızla beraber olurken de kesinlikle korunun, ukrayna da bir kız erkek arkadaşım yok diyorsa bu ciddi bir sevgilisi olmadığı anlamına gelir, yoksa çoğunun bir ya da bir kaç cinsel partneri oluyor.
Tipine bakıp intihar etmeyi göze alabileceğiniz kızlar olabiliyor ama tanımadığınız kız hayatınızı karartabilir.
Bu Ukrayna fantezileri kuran genç kardeşlerimi uyarayım.