@Emsar;
@hgkmn42;
@VolumeUP;
@fthmydn;
@apocanhi;
@halitarzupinar;
@holyeagles;
@ahmetgntp;
@chnyrdkl;
@erhanozdogan;
@hgkmn420;
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum değerli tavsiyeleriniz yorumlarınız bilgileriniz için birkaç sorum daha olucak eğer kusura bakmazsanız.
Ben 8 Yıldır şöforüm Ve 8 Yıldır'da kurumsal bir şirkette Bilgi-işlem departmanında sorumluyum 4 katlı bir firma yaklaşık 50 adet PC var bunların Ağ / donanım / yazılım ve şirket grafik tasarım işleri afiş katalog banner vb vb hemde web sitesini yaptım sıfırdan geliştirmeye ve istekler doğrultusunda güncellemeye devam ediyorum. Şimdi ekstra olarakda uzun zamandır spor'u severek yapıyorum. Araştırıyorum sporla ilgili her türlü şeyide deneyimim tecrübem var bununla birlikte fiziksel olarakda sporcu olduğum zaten belli oluyor fiziğimden Şimdi askerlikte soruyorlarmış sivil hayatındaki mesleğini ve tecrübeli olduğun konuları falan sizce ben bu bilgilerin hepsini yazayımmı bana farketmez aslında şöforde olsam olur spor antrenörü olsamda olur yazıcı olsamda olur hepsini severek yaparım fakat siz ne tavsiye edersiniz hangisi daha rahat olur birde bu tecrübeler meslekler deneyim seviyesine göremi değerlendiriliyor mesela az bir bilgisi olupda tecrübeliyim diyenlerde cıkar ben bu şartlara göre sizce bu bahsettiğim konulara göre benı yazıcı yada şöfor yaparlarmı yoksa benden kat kat tecrübelilerin çıkma olasığı yüksek olur mu ?