konu hakkinda maalesef bilgim yok fakat umuyorum ki birileri yardimci olacaktir. Basarili olmanizi diliyorum.
Teşekkür ederim, bi yerlerden başlasam devamı gelin umarım.
Iznin olursa bende bilgi almak isterim.
Tabikiyle, herkes bilgilensin.
Erkek giyim üzerine çalışmak isterseniz İzmir'de üretim yapan direkt 1.kişi mevcut tanıdığım.
Yardımcı olabilirim.
Tabi ürünleri dropsihping ile göndertebilirsek olur. Teşekkürler.
Dropshipping için firma bulmanıza gerek yok hocam. Aliexpress ürünlerini satabilirsiniz, hem daha trende uygundur ürünler. Ama güvendiğiniz ürünler varsa neden olmasın.
Lakin bu sermayesiz yapabileceğiniz anlamına gelmez tabi ki. site ve eklentiler için masraf yapmanız gerekir. Ayrıca ABD de ödeme alabilmek için şirket kurmanız gerekir, haliyle bu da biraz masraf anlamına geliyor. Sonrasında reklam bütçesi de ayırmanız gerekir. Eğer yapabilirseniz ciddi kazançlar sağlayabilirsiniz.
Şu an şirket kurulumu ve yurtdışı için fazla bütçem yok. Biraz kendimi toplamam lazım. Teşekkür ederim.
Türkiye'de oturmayan kavramlardan biriside dropshipping. Bir çok sorunla karsılacagınıza eminim şimdiden. Umarım bu engelleri aşarsınız.
Bir iki firma ile çalıştım son 2 ayda ama dediğiniz gibi sorunlar çıkarttılar. Biri kota koydu öteki stok yok dedi vs. o yüzden sağlam firmalar aramaktayım.