RebelFa1con adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bloggerlar var sanırım. Fakat böyle keyfini süre süre değil de, otostopla airbnb ile vs..
Ben keyfini süre süre yapmak istiyorum işte. Elbette pahalı ülkelere gitmenin bir anlamı yok bunun için. Aylık 5-6 bin gelirle Güney Amerika gezisini kolaylıkla yapabilirim.

ok35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar kazansanız da bir sonraki proje hayatın akışı vs derken o hayaller hayal olarak kalıyor maalesef ama blog konusu bu ise zaten işin bir parçası olur. Umarım hayalleriniz gerçek olur.
İnşAllah. Her şeye rağmen hayallerimi gerçekleştirme arzusundayım. Hiç birini yapamasamda Peru'ya kesin surette gideceği İnşAllah.

muremis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site satış bölümünde inceledimde eğer doğruysa müthiş para kazananlar var. Ben yıllarca eğitim aldım, yıllarca sınavlar, sıkıntılar... Benden daha çok kazanıyorlar. Neden olmasınki? Gayette güzel gezilir yani.
Kazanılır elbette. Bunun için çaba, zaman, finans ve seo bilgisi gerek. İlk ikisi yok ama diğer ikisini halletmeye çalışıyorum

okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dünyayı gezerek te işlerinizi yapabilirsiniz, internet olan heryerden her şekilde çalışılabilir. Yeterki para kazanın gerisi istemekle alakalı.
İşte bütün mevzu o parayı kazanmak

msezen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle internetten legal işlerle para kazanmak kolay değil. Oldu da başardınız kazandığınızı düşünün sürekliliği için ilgilenmeniz gerecek bu sırada yine bilgisayar başında olmanız gerekmekte.
Yani dünyayı gezmek istiyorsanız bütçe, zaman ve hedef ülkeleri belirleyip belirli zamanlarda uygulayın. Her sene 2 ülke gezin mesela.
Benim hedefim daha çok ucuz ülkeleri gezmek bunun içinde yılda hedefim 10-15 ülke gezmek. Aylık 5-6 bin kazanabilecek bir noktaya gelirsem rahatlıkla hedefime ulaşabilirim.

dzzalfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de var öyle hayaller ama şuan anca halk otobüsü parası çıkıyor pes etmemek lazım
Pes etmedim, o noktaya gelirsem de tek hedefim olan Peru'ya kesin şekilde gitmek İnşAllah.

Emirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke babamın fabrikası olsaydı, benide ceza olsun diye fransada okumaya yollasaydı
Keşke. ama nerede o günler