Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım ve yeni yasayla artık tecil hakkım yok mecburen gidicem askere yakın zamanda askere giden yada eski yeni farketmez oradaki düzen hep aynıdır diye düşünüyorum. Bazı sorularım olucak ve sizlerden tavsiyeler isteyeceğim.

1. Arkadaşlar ben uzun zamandır sivil hayatımda spor yapan biriyim orada serbest ağırlıklar bulabilirmiyim yada yapabilirmiyim bir şekilde dumbell yada barbell çimento ile el yapımı ağırlık falan yapmama izin verirlermi veyahut kendime 1-2 saat spor yapmak için vakit kalırmı gündüz akşam farketmez?

2. Ben hergün duş alan ve iç çamaşır değişen kişisel bakım ürünleri falan kullanan biriyim yani askerden önce böyle biriydim fakat bu alışkanlıklar askerde olmuyor herhalde duş alabiliyormuyuz hergun Sıcak su akıyor mu? Birde sivil hayatımda benım sakallar hep uzundu hiç öyle kısa kestirmem kesmemde kuaforde düzelttiririm sadece bu sakal trasını yada cinsel bölge trasını koltuk altını falan böyle rahat rahat acele etmeden yapabilir miyiz yoksa belli bir süresi varmı hızlımı yapmak zorundayız.

3. Kaç öğün yemek yiyebiliyoruz.

4. Giderken yanımıza ne alıyoruz yada ilk gidiş için gerekli olan şeyler ne olur zorluk çekmemek için tavsiyeleriniz olursa süper olur

Çok Teşekkürler Şimdiden yorum yapan ilgilenen herkese...