hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocamm msjlarınızda konularınızda gördügüm kadariyla birsürü firma sunucu host vs degiştirdiniz DMCA , abuse şikayet durumlarında sorunsuz olan bir firma varmı ?
Contabo kullanıyorum ama duyduguma göre abuse durumunda siteleri kapatip düzeltmek icin 30 euro tekrar siteleri açmak icin ayritten 25 euro istiyormus.gangister gibi.

bu konuda bilgili arkadaşlar varsa onlarında yorumunu bekliyorum lütfen.

Ne yaşadınız hocam Contabo ile neden kaybettiniz ?
berkribas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne oldu ki hocam contabodayız biz de aciklar misiniz detayli korktuk şuan
Arkadaşlar geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Contabo aylık 20-30 euro ödediğim sunucuda sürekli ardı ardına kesilmeler yaşandı. Sürekli resolved hatası alıyordum. Her kesintide sunucuya reset atıyordum düzeliyordu fakat 1 saat sürmüyordu. 1 saat açık olduğunda bile kazandıran site günün çoğu saati kapalı olduğunu bir düşünsenize. Forumdan bu iş ile daha ilgili olan adamlarla da çalıştım. Çözümr ulaşmadı. Ticketlere de dönüş olmadı. Size tavsiyem cronlarla falan siteyi çok yormayın. Dışarıdan çağırmaya çalışın. Sunucuyu yorduğunuz zaman bir af sağlamıyor. Olan günlük +100₺ tlye oldu. Açıkçası bu noktada beni çok bıktırdı. Bu sırada gelir getiren 2 adsensem de banlanmış oldu. Bu yüzden kafayı çok takmadım ama banlanana kadar bir ödeme daha alırdım sanıyorum.
Contabo alternarifi az firmalardan fakat gerçekten affı yok. Bir sunucuya çok site açayım mantığına girmeyin derim ben. Ne kadar kaldıracağını düşünüyorsanız 3/2 sini kurun uğraşmayın.
Tecrübelerim bu yönde.