ok35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer imzanızda ki siteyse ben masaüstünden baktım ve reklam çıkmadı. Dediğim gibi bu eklentiyle bir alakası olmadığı için yeni bir konu açarsanız konuyla alalakı bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
"Gösterebileceğiniz reklamların sayısı kısıtlanmıştır. Ayrıntılar için Politika merkezine gidin" uyarısıyla ilgili çözüm arayışına devam etmelisiniz.
işte durum vahim konuyla alakalı olmayan iş yaptım sanırım. adsense panelde çıkan''Gösterebileceğiniz reklamların sayısı kısıtlanmıştır. Ayrıntılar için Politika merkezine gidin.'' uyarısıyla reklamlar gösterimden kalktı yaklaşık 13 gün oldu reklamlar gösterilmiyor. konu da ki eklentnin ayarlarını da yaptım 15 saat sonra reklamlar görünmeye başladı ancak sadece belli kişilerde..ne işe yaradığını çözemedim bu eklentinin eğer reklam sayısı az olanlar için ise o zaman neden reklam kısıtlaması olan olup hiç reklam gösterimi yapılmayan sitelerde bu eklenti sayesinde belli kişilerde reklam görülüyor? '' Gösterebileceğiniz reklamların sayısı kısıtlanmıştır. Ayrıntılar için Politika merkezine gidin.'' bu uyarıya çözüm yok mu?