1.5 sene civarında kullandım altyapım sorunluydu ve çözüm getiremedi. Sürekli kopmalar yaşadım, yüksek ping problemleri yaşadım ancak ilk kurulduğu günden ayrıldığım güne kadar sürekli çözüm getirme çabasında oldular ancak çözemediler. İptal aşamasında ise faks konusunda problem yaşadım. Bir üniversitenin günde onlarca kez kullanılan faks makinesinden göndermeye çalıştım 1 hafta boyunca Türknet adresi meşgul çıktı ve benim kullandığım faks makinesinin arızalı olduğunu iddia ederek dilekçemi kabul etmediler. En son şikayet gönderdim normal kargo olarak iptal dilekçemi zar zor kabul ettirdim. Ama yiğidi öldür hakkını yeme bu iptal sürecinde ilk iptal talebi gönderdiğim günden sonrası için fatura kesmediler. Sonrasında superonline bağlattırdım aynı eve, 1 hafta boyunca her gün ekip yolladılar ek ücret istemediler ve problemi kökünden çözdüler. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

Yani altyapında herhangi bir problem varsa çözüm konusunda pek iyi değiller ancak altyapın halihazırda stabil bir şekilde çalışıyorsa en iyi alternatif olarak görülebilir.